El cafè “El Diluvio”

L’antic Cafè El Diluvio estava situat a carretera de Barcelona cantonada amb carretera de Molins de Rei, posteriorment va ser anomenat Bar el Millon. La foto correspon al bombardeig del regiment de Vergara que va rebre durant la Vaga revolucionària de 1917. Del regiment de Vergara, n’era tinent Muñoz Grandes, general de la División Azul que quan va tornar a Sabadell al 1962 arran de les riuades com a Vicepresident de Franco recordaria aquests fets.  El Cafè Diluvio era el lloc de trobada dels progressistes i federals sabadellencs, estava arrendat pel que seria alcalde pel Círcol” Republicà i Federal (CRF), Magí Marcè, la primera planta la llogava al Bloc Obrer i Camperol (BOC).

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s