Sabadell, 2 de desembre de 1919 – 16 de desembre de 2011

“Sabadell”, 17 de desembre de 1960

Militant Carlista

Fill de Josep Arnella Salvans i Josepa Bis Aymami. Josep Arnella Salvans (Sabadell, 19 de desembre de 1887 – 11 de gener de 1947) havia sigut Tinent d’Alcalde després dels “Fets d’Octubre de 1934” amb l’alcalde Josep Germà i regidor fins la Guerra Civil. Tenia un germà bessó que es deia Joan, també militant carlista.

De professió Tècnic Tèxtil, càrrec que desenvolupava a una empresa local. Regidor de l’Ajuntament franquista de Sabadell als anys 50 i 60. El 5 de març de 1945, es va casar amb Antonia Bertan Ubachs, amb qui tingué dos filles.

El 3 d’octubre de 1957, el Delegat Nacional dels Requetès, Luís G. Costa el nomena Cap Local i Comarcal d’aquests. També cap Local i President del “Círculo Cultural Juan Vázquez de Mella” de la Congregació Mariana de San Luís i vocal de la “Asociación Cultural Italo-Hispánica Cristóbal Colón”.

Aficionat i practicant de tir i de futbol. Va formar part de l’associació “Tiro Nacional” en representació de Sabadell i soci del Club de Futbol Creu Alta.


Arxiu Històric de Sabadell (AHS)

Fons Ricard Simó i Bach i arxiu personal Miquel Arnella

Data de defunció: https://www.rememori.com/esquelas/barcelona/page:15003/sort:Obituary.name/direction:asc

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: